Eventyret om den forsinkede kunden :)

Drama på vei til Øyenbrynstylisten 🙁 .

Kunden min var forsinket og jeg ventet på henne. Etter ca 10 min. var hun på stedet, nervøs. «Vet du hva som skjedde?? » Sa hun. » Jeg var bak lyskrysset og ventet på grønt lys da en mann plutselig åpnet døren, hoppet inn og sa med høy stemme » jeg har det travelt!! kjør kjør!!» . Stakkars kunden min var helt sjokkert og klarte ikke å si noen ting. Hun fikk beskjed om å kjøre til Majorstuen hvilket hun selvfølgelig gjorde, hijackeren hoppet ut, løpte og sa «jeg har det travelt!»

Hva var det egentlig som skjedde? Han hadde det travelt og var desperat? ønsket en gratis tur? Eller var det skjult kamera(man får jo beskjed etterpå hvis det er det…..)

Det gikk heldigvis bra denne gangen. Men mitt råd til alle kundene mine: Lås døren til bilen din, man vet aldri hvem som hopper inn.  Og kunden min tilbake hjem med fine bryn og levde lykkelig alle sine dager.

Kanksje denne gjengen under skulle vært utenfor studioet idag????

lhg

lj

Kunne disse klart å redde henne?

Hadet!

banner_beauty_billettsalg