Happy Valentine!

Trodde du jeg hadde fri idag? Jobb i Drammen søndag. Ei søt jente trengte hjelp og fikk JA fra meg. Egentlig var vi på besøk hos våre venner og jeg ble spurt; «kan du jobbe idag?» og de som kjenner meg vet svaret er JA. Jenta ble såååååå pen og såååååå fornøyd og de tok masse bilder. Hygelig å kunne glede henne.:):):):):):)

Fortsatt   HAPPY VALENTINE

Ikke glem konkurransen , jeg har fått flere (mange) e-poster og masse bilder . Who knows, kanskje det er du som vinner. Bare send inn, den som ikke deltar kan heller ikke vinne! Okei, jeg skal si hva den hemmelige overraskelsen er til én av de som deltar i konkurransen iløpet av 2010. Ikke alle kan komme til studioet i Oslo, men hvem som helst kan vinne en IPAD!

Er det ikke herlig med en flott bukket blomster?

Meg og Vendela i operaen 🙂

Jeg er litt forsinket, derfor er jeg ikke på bildet:):):):) Omtrent 60år:::):):):):):):)::)

banner_beauty_billettsalg