Det er ikke magi, det er ekte. ITS MY JOB:):):):) and i love it!!

Første bilde dere ser (før og etter) er fra kunden min. Hun er søt, men som dere ser, hadde Sad Sam øyne. Her kan dere se hva øyenbryn kan gjøre med ansiktet. Som Jan Thomas sier: alt vi lærer fra bøkene er ikke sant. Vi lærer en gylden regel som gjelder for alle; «aldri napp ovenfra og for å løfte napper du nedenfra. P.g.a. den gyldne regelen har mange jenter og kviner tynne øyenbryn. En annen ting vi alltid hører er at brynene er usymmetriske og at det er lite man kan gjøre med det. FORDI???????. Det jag menar är at nestan alla kan ha snygga bryn! Det är inte lätt, mycket svårt, men dock möjligt.


Kjetil i Jan Thomas Studio, en av de flinkeste og morsomste hårstylistene i Norge! Try him!


Aksel Hennie, Tina Hamelten og meg på Helene Hennies boklansering.


Som dere ser er bildet av denne fantastisk pene kvinnen «ødelagt» av merkelige øyenbryn. Det er ikke mote!

Imorgen reiser Jan Thomas og Christopher til L.A. Jeg kommer til å savne dem mye. Jeg gleder meg til de kommer tilbake.
Fortsatt god torsdagskveld!

banner_beauty_billettsalg