Skal vi danse? 2009

For tre år siden var det første gang jeg jobbet med deltakerne i Skal vi danse? Jeg hjalp mange av dem. Den gang var det første gang jeg hilste på programlederen Guri Solberg. Etter det ble hun fast kunde og vi er nå gode venner. Hun kommer ofte fra Bergen til Oslo. Jeg har den ære å hjelpe henne. Som dere vet er hun nå mor til ei jente. Jeg gleder meg til å hilse på Ella!

Her er noen bilder av deltakere i fjorårets sesong;


Meg og Triana etter finalen til «skal vi danse?» Hun er så fornøyd med brynene sine. Hun er såååååååååååå pen
og sååååååååååååååååååååååååå hyggelig.

Meg og Tobias etter finalen til «skal vi danse?». Han og Triana var veldig flinke, det var synd de ikke vant 🙁

Meg og Triana etter finalen til «skal vi danse?» Hun er så fornøyd med brynene sine.Hun er såååååååååååå pen
og sååååååååååååååååååååååååå hyggelig.

Dyre Karterud – en av de beste make-up artister i Norge, og make-up-artisten til Vakre Dorthe Skappel. Det er en ære for meg å hjelpe Dorthe Skappel:):):):):):) Til høyre på bildet ser dere nydelige Tina, en av de flinke make-up artistene på Tv2. Hun er alltid blid og det er alltid hyggelig å hilse på henne!

Meg og Tina Hamelten skal vi danse 2009:)

Meg og Nadia «skal vi danse? 2009» Hun er så vakker og så snill og så proff. Heia Nadia!

Meg og Triana 2009 på JTS

Ikke glem konkurransen! Det er fortsatt håp. Vinneren kommer til å bli publisert på bloggen med før- og etterbilder. Til uken får dere vite hvem den heldige er!

Ha en fin lørdagskveld!

banner_beauty_billettsalg