Threading – venn eller fiende?

Hei!

Jeg får hele tiden spørsmål om øyenbryn og threading. Her får dere svar. Glad i dere!

Karita Bekkemellem Orheim har lenge vært en kunde. Hun jobber veldig mye og får dermed ikke kommet regelmessig. Jeg traff henne forresten for et par dager siden da vi var ute og handlet. Vi fikk også hilset på hennes mann som også var med på handletur.

Siden Karita ofte reiser og er travelt opptatt benyttet hun engang anledningen til å ordne brynene sine i Egypt. De bruker der en metode kalt threading, det vil si at de napper ut hårene med en tråd istedenfor med pinsett eller voks. Jeg benytter samme metode i tillegg til pinsett. Hva er EGENTLIG threading? Hva gjør det med ansiktet? Hvorfor bruker vi threadingmetoden?

Threading er en metode for å fjerne hår akkurat som voksing. Noen benytter metoden får å fjerne hår over leppene, noen benytter metoden for å fjerne hår i hele ansiktet, noen benytter den for øyenbryn, mens noen benytter den for å fjerne hår på armer og bein, mens andre igjen benytter metoden for brazilian. Vondt for jenter, deilig for oss.

Når vi reiser til f.eks Thailand, Egypt eller andre land kommer det «selgere» som skal tilby hårfjerning med tråd.

Det jeg skal si er at det ikke er tråden, voksen eller andre metoder for å fjerne hår som gir resultatet. Det er ikke noe magi i selve hårfjerningsmetoden. Selvfølgelig blir man fascinert av threading da det er noe nytt som ser komplisert ut! Det er kun en teknikk som læres på samme måte som å lære å kjøre bil. Jeg begynte for å lære threading i Norge for 4 år siden. Jeg er selvlært på denne metoden. Resultatat av arbeidet mitt ble ikke bedre av å benytte tråd, men arbeidet gikk litt raskere.

Ingen hårfjerningsteknikk kan gjøre deg vakker, poenget er hvor og hvilke hår som fjernes. Det har ingenting med tråd å gjøre.

Jeg forsøker å si dette høyt for at dere ikke må bli lurt av en metode som heter threading eller hva som helst annet. Tenk på dette; Alle frisører har saks som er til for å kutte hår. Poenget er jo ikke at hår kuttes, men hvor håret kuttes i forhold til ansiktsform og ansiktsproporsjoner.
Hvis man ikke har blikk for hva som kler en bestemt person er man ikke en flink frisør og man kutter hårene på feil sted.

Til sammenligning med øyenbryn; dersom en person ikke har blikk for ansiktsform og ansiktsproporsjoner fjernes hår på feil sted. Det har ingenting å si hvordan håret fjernes.

Jeg traff Karita på Tv2 etter Egyptturen. Jeg var helt sjokkert over brynene hennes. «Karita, hva skjedde med brynene dine?» «Jeg var på ferie i Egypt og jeg nappet øyenbrynene mine med tråd.» vel, som kjent threading. Hun fortsatte » og de er ødelagte.»

Brynene hennes var veldig tunge, rette og usymmetriske. De var ikke pene.

Og jeg, jo jeg måtte begynne å style brynene hennes pånytt!

Det samme skjedde med Kari Jaquesson. Hun var også i Egypt og kom tilbake med samme øyenbrynshistorie.

Øyenbrynsstyling er kunst! Man har blikk for proporsjoner eller man har ikke.

Vær så snill, ikke bli lurt! Jeg har lang, laaaaang, laaaaaaang erfaring med øyenbrynsstyling, og lang lang lang venteliste. Jeg kan ikke hjelpe alle, men vil advare dere mot å ikke bli lurt av en metode som heter threading eller hva som helst annet.

Imorgen skal dere få en annen histore innen samme tema om en av mine kunder forrige uke.

Som min kjære venn Jan Thomas sier passer ikke samme make-up for alle. Jan Thomas er spesiell fordi han behandler hver kunde individuelt og har et blikk for det han abeider med. Jeg ELSKER å jobbe med ham! Han er ikke bare hyggelig, men også super, superflink……

Meg på Oslo Fashion Week ifjor. Jeg stylet brynene til supermodeller fra Frankrike, Italia og New York. De var veldig glade for sine nye bryn!

Happy tuesday!

banner_beauty_billettsalg