Idag med Marion Ravn:):):):):)

Idag stylet jeg øyenbrynene til Marion Ravn og fikk hilse på hennes samboer Andreas.:):):) Som dere vet er Andreas Wiig en av de beste snowborderne i hele verden hvilket jeg selvfølgelig ikke viste. «Hei, Fred heter jeg». «Andreas heter jeg». Navn glemmer jeg fort. «Hva var navnet ditt igjen? Og hva jobber du med?» sa jeg igjen. Jeg ble litt sjenert…Men det gikk veldig bra. Han er veldig hyggelig og kjekk. Og Marion er sååååååååå nydelig.::):):):):):)
Dere har sett dette bildet før I NOW IT . Vi tok ikke bilde idag.


Her er et bilde av Jan Thomas jeg synes er veldig kult. Christopher og Jan er fortsatt i L.A.

Etter flere år er jeg blitt forkjølet. Er bedre nå! Jeg tror det er fordi jeg en periode spiste nutrilett som har mye sukker. Ca. 25gr. sukker pr. 100 gram. Sukker 🙁 🙁
Vanligvis spiser jeg veldig lite sukker og er også veldig lite syk. Nå da jeg spiste mye sukker ble jeg syk. Sammenheng? For meg er dette 2+2=4

Må slappe av for å gjøre meg klar til neste runde!!

banner_beauty_billettsalg