Oppdrag for Max Factor

Jeg hadde et oppdrag for Max Factor denne uken . Modellens navn, eh ja!
Jeg glemmer som regel navnene til modellene jeg har. Men jeg glemmer ikke hvordan hun ser ut! Og jeg glemmer ikke hva jeg prater med kundene mine om. Jeg har flere masse kunder og masse konversasjon/samtaler iløpet av en dag. Etter to måneder treffer jeg samme kunde igjen og jeg spør: «forresten, hva jobber du med?» Da husker jeg og kan koble hva vi pratet om, detaljer. Kundene er alltid imponerte 🙂 Stor harddisk 🙂 🙂

Forresten, denne modellen er en internasjonal modell som jobber i Frankrike og Italia.

Vinneren av øyenbrynstylingskonkurransen venter på en ledig time. Hun bor i Kongsberg og dette betyr at vi må finne en time på en lørdag 🙂 Gleder meg til å vise dere hvem det er og resultatet!

Nå må alle barne pusse tennene, tisse og ta på seg pysjen sin. 🙂 🙂 God kveld 🙂

banner_beauty_billettsalg