Elle – den store sommerfesten

ELLE arrangerer sommerfest hvert år. I år var festen på taket til Grand Hotel. Min gode venn Signy Fardal inviterte meg og min kjære Tina til festen. Det var så mange hyggelige mennesker tilstede. Kjendisene var overalt som perler på en snor, surprise! (eller egentlig ikke), for det er jo ELLE sommerfest!!
Noen av de kjente fjesene som var der var den vakre Vendela Kirsebom, snille og kjekke Jan Thomas, den nydelige Marion Ravn, den gourgeouse Tone Damli Aaberg, kjekke og sporty John Carew og Kristian Kjelling, Donkey Boys +++++++++++

Frukten? Kjempegod! De serverte mat også, og de hadde vegetaralternativ, heldigvis! Det passet oss veldig fint da vi ikke spiser kjøtt 🙂

Masse bra musikk, masse god frukt, masse hyggelige mennesker, full champagnedekning. Jeg kjører!

Sorry, jeg har ikke blogget på en stund men det har sin grunn.
Tina åpnet kontor/praksis i Oslo i Inkognitogaten 33A, vi kjøpte leilighet og flyttet, leiligheten har ikke internett, vi fikk vannlekkasje i den nye leiligheten, gulvet må byttes, takstmann, håndtverkere, ja…

Trenger du ernæringsveiledning er det bare å ta kontakt med Tina. For å bli kvitt fett rundt magen, generelt ned i vekt, høyt kolesterol, lurer på om du får de næringsstoffene kroppen trenger og så videre og så videre. Hun er superflink.

Forresten, Sandra Josepfiné Mørch Husby har egen blogg på www.ohlala.no
Vi er så glad i henne. Det stråler av henne. Hun er pen, ærlig, nydelig og har selvfølgelig fine bryn fordi hun er kunden min. Vi er gode venner, veldig gode venner 🙂

I`ll be back!!!

banner_beauty_billettsalg