Det koker og går i ett

Vannlekkasje, alt er kaos, gulvet må byttes, innebygde hyllen er ødelagt, veggen er åpnet, tv og internettkabel er kuttet, ikke kjøleskap, ikke fryser, ikke internett, ikke tv, ikke sofa, rett og slett Robinson ekspedisjonen midt på tjukkeste Frogner. Jeg må ha hjelp av Christer Falck.
Derfor blir det dessverre ikke mye blogging. I helgen var vi borte et sted hvor det heller ikke var internett, men jeg har det såååååå bra! 🙂

Igår hadde jeg den nydelige Vår Staude på besøk i Jan Thomas Studio. Siste kunde var igår søte og hyggelige Guri Solberg. Tone Damli Aaberge, Marion Ravn og Pia Haraldsen var hos meg for noen dager siden. Idag kom Jasmin Haraldsen. En så veltrent kropp har jeg aldri sett 🙂 Bra jobbet Jasmin!

Jeg har noen før- og etterbilder, men akk det kommer………..

Glad i dere, vi høres (litt oftere når jeg er tilbake fra ekspedisjon)

banner_beauty_billettsalg