Drømmeleiligheten og Tv2 opptak

Drømmeleilighet, treig forsikring, dårlig takstmann gir 2 mnd i søppel. Det er nå gått 1,5 mnd og vi får ikke gjort noe enda…..det tar nok enda mer tid. Egentlig skulle vi vel bodd på hotell…..er det det som er rett? Vi skal lese forsikringsvilkårene (sameiets forsikring) og så bedømme om Tryg Vesta var forpliktet til å tilby oss et annet sted å bo! Vi får se…….


Fredag fikk jeg telefon fra stylist Jon. Han var stylist for en reportasje for sommertid på Tv2; «pimp a tourist». En turist fra Trondheim skulle bli ny. En kjapp bli-ny. Det som passet så fint var at siste kunden på fredag hadde avlyst timen sin. Dermed klarte jeg å hjelpe dem! Han ble så fin. En artig ting skjedde. Kameramannen fikk en sms fra sjefen sin (kona) mens han var oss meg. Han sa «Dere må høre på den sms-en. Jeg skal lese for dere» Han var så engasjert! Tekstmeldingen gikk ca. slik; «Jeg vil ha for bursdagsgave gavekort fra Fred på Jan Thomas Studio» Det var så tilfeldig og morsomt. Hun visste ikke at han var der, det var jo opptak og ikke live på TV.

Her er noen avslapningsbilder tatt i Drøbak 🙂

Ser det ikke herlig og flott ut her?

banner_beauty_billettsalg