Bli ny med meg og stylist Jon

Idag ble saken lagt ut! Luna hadde sendt inn for sin mor en e-post om hun ikke kunne få nye øyenbryn?! Det kunne hun! Mandag morgen kom de begge til Jan Thomas Studio og visste egentlig ikke 100 % hva som skulle skje. Men som jeg skrev måtte personen som skulle få nye bryn være litt linselus…..
Hele artikkelen kan leses hvis du går inn på linken under:
Her er link til artikkelen på nettavisen.no

Skulle ønske jeg kunne bruke bildene fra nettavisen, men det går ikke……

Det var en kjempekoselig dag. Mor og datter var hos oss 08.55. Silje fra nettavisen tok bilde av Ragnhild før make-up og min kjære venn stylist Jon satte igang.
Han er veldig flink og det er alltid hyggelig å jobbe med ham.

Deretter tok de bilde med make-up for så å ta av make-upen og jeg begynte med min jobb.
Utgangspunktet var brede bryn, men hårene satt ikke tett. Resultatet ble veldig fint. Journalist Silje, som er nydelig og hyggelig, tok bilde av jobben min (Ragnhild er fortsatt uten make-up på disse bildene).

Neste steg var at Jon skulle legge make-up med de nye brynene. Resultatet Voila!
Rett og slett 10 år yngre. Luna var så snill mot moren sin og fikk en gave fra meg uten å stå i kø 11 måneder. Hun ble enda vakrere 🙂

Nyhet! Jeg er opptatt med å skrive en bok…….om øyenbryn selvfølgelig.

banner_beauty_billettsalg