Ups! Lenge siden sist!

Leiligheten begynner å bli fin altså, men hvis jeg skal vente med å blogge til den blir helt ferdig, ja da blir det ikke blogging på ett år!
Så, nå er vi igang igjen 🙂

Ikveld var Solveig Kloppen med på Happy Days på Tv2
(bilder fra tv2.no)

Vil dere vite hvordan det var å jobbe med Solveig? Hun er veldig hyggelig og lett å jobbe med. Blid, glad og rolig. Veldig søt er hun! Sluttresultatet med make-up og klær ble kjempefint! Som dere ser er Jan Thomas kjempeflink og resultatet er nydelig 🙂

Den siste tiden dere ikke har hørt fra meg har det kokt over og sølt utover hele livet vårt. Blæh! det var mye jobbing hjemme med håndverkere, mye jobbing ute og jobb med å finne de rette møblene. Vi har opplevd både bra håndtverkere og dårlige håndtverkere. Snekkerne var fantastisk flinke og hyggelige (svenske).

El-montøren fra AG-installasjon er veldig hyggelig. Han heter Frank 🙂 og han er ledig norske jenter!!, men han skal bare elektrifisere 17 hus først… litt fritid kan han vel ha! Skal vi legge ut bilde av ham?? Jeg skal spørre ham først, hehe.

Jeg hadde flere TV-innspillinger, intervjuer med ulike blader og nettsider.
Jeg prøver å skrive litt om det imorgen. Imorgen har jeg jobb for Max Factor så her er det bare å gå og legge seg!

Klem til alle sammen. Natta

banner_beauty_billettsalg