Hotel Cæsar og Happy Day

Hei alle sammen!

Kjenner dere henne? I første sesong av Happy Day traff jeg for første gang Marianne Westby. Det ver en veldig morsom historie rundt det. Marianne hadde i garderoben sin på jobb telefonnummeret og navnet mitt på en lapp. Hun skulle ringe meg i 6 mnd. uten at hun hadde fått gjort det og så dukket jeg plutselig opp for å style brynene hennes. Hun ble som dere kanskje så på tv skikkelig overrasket og glad. Slik kan det gå når man er opptatt, at telefoner som skulle vært ringt ikke blir ringt 🙂

Hun var en veldig hyggelig dame. Muligens ser jeg henne i gaten hvor jeg bor?? De hadde forrige uke innspilling for TV-serien borte i gaten .

Da må alle sammen pusse tennene sine, tisse og sove
Puss puss så får du en nuss 🙂
Det er gøy med barne-TV

Tina hadde bursdag i dag. Er det noen som glemte det har de forsatt tre kvarter igjen…….til å gratulere 🙂 Selvfølgelig glemte jeg gave, uffameg… ikke noe blomster heller. Men noe fikk hun jo, hehehe

Ha en fin helg fra og med imorgen! Kss dere!

Klem Fred, forresten skal jeg begynne på facebook. You can be my friend 🙂

banner_beauty_billettsalg