Hva gjør jeg her??? HER ER DET SERVICE! Spaceworld Paleet Karl Johan :)


Ja, man kan jo lure på hva jeg gjør her!!!! Skulle ønske jeg kunne ta imot gode forslag og kåre en vinner, men dere skal få løsningen……….

Grunnen til at vi overhodet var i butikken var at jeg har byttet mobilabbonement. Men det nye simkortet ville ikke fungere i Iphonen?????? Spaceworld på Karl Johan var den nærmeste butikken som kunne hjelpe oss med slike tekniske greier..

Vel, på vei inn i butikken piper det av meg og Tina. Det var rart. Vi hadde jo ikke kjøpt noenting enda??
Tina gikk ut og inn av butikken, ingen lyd. Jeg gikk ut og inn, og det pep???

De som jobbet i butikken nevnte at det kanskje var noe nytt vi hadde på oss som det var en sikkerhetsdings i. Ja, skoene var jo ganske nye så han til høyre på bildet foreslo at jeg skulle legge foten på disken. Der har dere løsningen: jeg sjekker om sikkerhetsdingsen fortsatt er i skoene. Men det var ikke skoene heller. Løsningen satt i skjorten min, der var det fortsatt en dings som satt fast.

DE FIKSET IPHONEN MIN! JIPPI!!!!!! Det var en veldig hyggelig butikkbetjening 🙂 🙂 🙂
Dagens anbefaling er derfor Spaceworld på Paleet Karl Johan 🙂

Varm klem til alle sammen! Glad i dere

PS! I neste utgave av FHM ser dere meg, garantert uten bikine!

banner_beauty_billettsalg