happy day:):):):);)

Dere kjenner Jørn Hoel?! Dette er da et før-bilde, etterbilde eller «etterfilm» må dere nok se selv på Happy Day på Tv2! Hva gjør stangsellerien der? For å si det sånn så var det helt tilfeldig. Jørn Hoel er en fantastisk kunster og person. Det var veldig hyggelig å hilse på ham og style hans øyenbryn. Han ble super-duper fornøyd.

Idag hadde jeg og Jan Thomas en liten prat. Han hadde noen bra råd til meg, som var bra både for kropp og sjel 🙂 For å si det sånn kan man lære mye både faglig og menneskelig fra Jan. Han er et fantastisk menneske som jeg trives utrolig godt sammen med! God bless you Jan 🙂

Nå som våren kommer er det litt farlig i gatene rundt omkring. Dere må gå forsiktig! Bedre å gå sakte og å unngå skader!

Glad i dere! Klem Fred

banner_beauty_billettsalg