Fortsatt innflytning

JA, etter nesten ett år er vi fortsatt ikke ferdige med flyttingen. Vi har hatt servicene i kjelleren, noen lister mangler på gangen og vi har ikke en lampe i taket på kjøkkenet. Hæh? Joda det går an det, vi fikk NOK (ikke norske kroner)….
Bra nyhet, vi har fått en flott riskoker som lager sååå deilig ris hvis du fyller den med ris, vann, fett (ghee eller smør), salt og litt safran.
På bildet nedenfor ser dere resultatet etter første gangs bruk 🙂

Vi hentet et skap fra kjelleren som har stått der siden vi flyttet inn, funnet frem det andre bestikket vårt som har ligget over ett år på et annet lager. Så nå begynner det å ligne et hjem selv om kjøkkenet ikke er ferdig.

Det har ikke vært innflytningsfest enda….synes iallefall alle lister må være på plass før man har innflytningsfest. Vi har også noen flekker på veggen som dere kanskje ser på bildet, men veggene skal males pånytt. Når?? Aner ikke, har andre ting å tenke på: ØYENBRYN

Beklager at det ikke oppdateres så ofte, men det koker litt her 🙂

Glad i dere! Natta!

banner_beauty_billettsalg