Ikke bare nickers! Selv om jeg elsker det!

Som overskriften sier så elsker jeg nickerser! Men…jeg må ha bukser også 🙂
Jeg hadde en liten luksusfelle som fanget meg. Neida, ikke luksusfelle, bare luksusklær 🙂
Alt er Dolce & Gabbana! Buksen er kjempefin på, dere skal få se den senere. Godt ventilert bukse med ventilasjonssystem både foran og bak. Man blir ikke overopphetet i en slik bukse, masse hull! Noen ganger tenker jeg «hva i all verden er det ikke moten gjør?». I gamle dager kastet de bukser med hull, men nå betaler man gjerne for en bukse som er ferdig slitt og hullete 🙂 🙂 Jaja, men kult er det!

Beltene er helt fantastiske! Nærbilde – later!

Jeg har kjøpt noe annet også, fra Vancouver. Fantastiske håndlagede skinnvesker, I`m in LOVE! I FEEL GOOD (James Brown). Jeg føler meg fantastisk med de nye skinnveskene. De ser gammeldagse ut og passer perfekt til nickersene.

Glad i alle, svart og hvit, høy og lav, litt lubben og litt tynn. Vi må ikke glemme å elske hverandre!

God natt 🙂

banner_beauty_billettsalg