God Morgen Norge

Idag morges var jeg på God Morgen Norge på Tv2!
Måtte stå opp kjempetidlig, men det var herlig!
Jeg viste også diamantpinsettene mine og den berømte 200 000,- kroners pinsetten! Måtte dagen før hente den fra safen…..et eller annet sted der ute i Oslo. Relax-we are not keeping those big diamonds at home!!

Dette er Amalie, min modell, med ett ferdigstylet bryn.

Hvis dere vil se film fra God Morgen Norge kan dere se den på denne linken!

På kursene mine og på event i Jan Thomas Studio får deltagerne en pinsett, uten diamanter. Kommentarer, brukeropplevelser begynner å komme. Jeg er så happy for å kunne tilby en sååå god pinsett. Og jeg er glad for at folk virkelig setter pris på den. Det ser jeg gjennom hva folk skriver om den og de tilbakemeldingene jeg får.

Natta!
Tidlig i seng idag…våknet kl. 03.28 i «natt»……

banner_beauty_billettsalg