Threadingkurs HAMELTEN STYLE i Trondheim søndag 10 februar kl. 12.00 til 17.00

10. februar holder jeg kurs i THREADING HAMELTEN STYLE. Dette er et forkurs til hovedkurset i øyenbrynstyling hvor man blir en HAMELTEN STAR. Hovedkurset i øyenbrynstyling HAMELTEN STYLE består av endel teori og mye workshop. Disse kursene vil holdes utover våren hos Glimt bli ny studio.

Threadingkurset som holdes søndag 10. februar mellom 12.00 og 17.00 vil kun ha undervisning i selve threadingteknikken slik jeg bruker den. På threadingkurset lærer man ikke hvordan bruke teknikken på bryn, DET kommer i hovedkurset! Før man starter på kunders hud skal man ha endel kontroll på fingerne og tråden, og det krever endel øving øving øving 🙂 Hverken fingerne eller tråden skal jo inn i kundens øyne…..

Nå er det slik at jeg har holdt flere threadingkurs i Oslo allerede. Noen kursdeltakere med utenlandsk bakgrunn som kommer fra en kultur hvor de bruker tråd mente de kunne threading fra før, men fikk seg en overaskelse da de innså at deres teknikk ikke var presis og ikke egnet seg for å jobbe på bryn i det hele tatt. De var veldig glade for å lære den nye teknikken som gir et bedre resultat på kundens bryn.
Så om det er slik at du ønsker å ta hovedkurset i øyenbrynstyling og å bli en HAMELTEN STAR bør du ta threadingkurset først, selv om du kan en eller annen form for threading.

Det er begrenset antall plasser på threadingkurset! Øyenbrynstylingkurs del 1, mandag 11.feb er nesten fullt, men det settes opp nye kursdatoer fortløpende da mange allerede har tatt kontakt.

For mer info om threadingkurset eller hovedkurs i Øyenbrynstyling kan dere sende en e-post til kurs@hamelten.no
Dere kan også ringe Tina Hamelten på 473 34 203

Nedenfor ser dere utdrag fra en artikkel på nrk.no som handler om threadingkurset og alle de nye HAMELTEN STARS som er på vei, ca. 110 stk.! Du kan lese hele artikkelen her

Artikkel fra NRK
HAMELTEN STARS

🙂 🙂 🙂 🙂

banner_beauty_billettsalg