Neste threadingkurs starter 23. juni

Neste threadingkurs starter søndag 23. juni kl. 11.00
Man møtes igjen rett etter sommeren for møtepunkt nr. 2

Threading er ingen mystisk teknikk. Det er en hårfjerningsteknikk hvor man benytter tråd for å nappe ut hårene. Alle som skal bli Hamelten Stars må lære denne teknikken. Selv om mesteparten av tiden som benyttes til øyenbrynsstyling ikke benyttes til hårfjerning med tråd er det en veldig fin teknikk å kunne bruke. Alle Hamelten Stars SKAL også kunne øyenbrynsstyling uten tråd, da det er blikket og kunnskapen om HVOR hårene skal fjernes for å forme brynet som er det viktige. Likevel….. threading er gøy og fascinerende!

Skjermbilde 2013-05-24 kl. 15.42.40
Foto: Foto: Line Forsmo/NRK

Alle kan lære denne teknikken og dette threadingkurset er ikke forbeholdt de som skal bli Hamelten Stars! Har du lyst til å lære teknikken fordi du vil hjelpe bestemor eller tante er det bare å komme på kurs og få en ny og artig koordinasjonsutfordring 🙂
Fred lærer deg steg for steg sin meget presise versjon av threadingteknikken!

PÅMELDING TIL KURS SKJER VIA DENNE LINKEN

Har du spørsmål til kurset kan du også sende e-post til kurs@hamelten.no

Hilsen Tina

banner_beauty_billettsalg