Prøveeksamen øyenbrynsstyling

Da er prøveeksamen i Trondheim vel gjennomført. Elevene var litt stressede selvfølgelig – bare ordet «eksamen» er jo litt stressende for de fleste, selv om det er ordet «prøve-» foran. Det ble ikke gitt endelig karakter denne dagen, men de fikk en pekepinn på arbeidet sitt. Øyenbryn og øyenbrynsstyling er vanskelig! Alt som skal gjøres profesjonellt er vanskelig! Helt til man har lært det. Fred krever mye av sine studenter, han kommer ikke til å være snill på eksamen og gir ikke noen av elevene for god karakter på eksamen – det har han sagt fra om for lenge siden. Grunnen til det er at hver elev skal få akkurat den karakteren de fortjener – det skal være rettferdig! Hva skulle man gjort om man fikk en for god karakter – og ikke kan levere når kunden sitter i stolen?? Det er ikke fair hverken mot eleven eller kunden.

Skjermbilde 2013-06-13 kl. 12.45.16
Skjermbilde 2013-06-13 kl. 12.45.37
Skjermbilde 2013-06-13 kl. 12.52.27

De som går til Freds kommende Hamelten Stars skal vite hva de får. Går de til en Hamelten Star med flere stjerner skal de kunne forvente at det gjøres en bedre jobb på vanskelige øyenbryn, enn om de går til en Hamelten Star med færre stjerner.
Det er trygere for kunden!

Så til høsten er de første Hamelten Stars ferdig med sin første hovedeksamen!
Gled dere!

Søndag 23 juni er siste sjanse for å kunne sette igang med kurs i Oslo, vi starter da med threadingkurs

Hilsen fra Trondheim

banner_beauty_billettsalg