Sommerens siste kurs i threading eller TRÅDING (på godt norsk??)

Nå er det snart skoleferie og sommerferie!
Men ikke helt enda. Nå på søndag holder vi sommerens siste thredingkurs, eller skal vi si det på «norsk» – kurs i tråding??

På det første bildet nedenfor er det en av elvevene på kurs som får veiledning. Teknikken satt ikke helt som den skulle og da må man finne hvilken finger som ikke er plassert rett……
Man tror kanskje at threading er nesten synonymt med øyenbrynsforming, men det er FEIL. Threading er en teknikk man kan bruke for å fjerne hår, uansett hvor på kroppen de sitter, om det er på ryggen eller leggen eller i ansiktet! Man trenger ikke jobbe i skjønnhetsbransjen for å lære dette heller. Om man ønsker å lære noe nytt og morsomt er det grunn nok til å gå på kurs. Selv har jeg aldri nappet et øyenbryn i hele mitt liv, men sitter nå og lærer denne threading-teknikken, rett og slett fordi jeg syntes det var artig å kunne! Nå må vennene mine passe seg, for jeg sitter snart med tråden på huden deres og river bort hår!
Øving på threading
Øving på threading
Joda, hårene blir med i tråden om man gjør dette rett (se den lille dotten på tråden….) 🙂

Her er påmelding til sommerens siste oppstart av threadingkurs
Kurset er delt i 2 for å sikre at du faktisk lærer dette skikkelig! Kursdag nr. 1 er nå på søndag den 23. juni og starter kl. 11.00 og varer ca. 4 timer. Møtepunkt nr. 2 varer ca. 2-3 timer og avtales i felleskskap nå på søndag (men det blir ikke før i august!). For begge gangene koster det 1550,-. Læreren er selvfølgelig Fred Hamelten!

Jeg skal delta på søndagens kurs for å få teknikken til å sitte bedre 🙂
Hvis du ønsker å lære teknikken; om du vil bruke sommeren til å lære teknikken eller om du ønsker å starte på kurs til høsten, bestemmer du selv. Bare følg med på facebooksiden til Fred Hamelten! Vi legger ut nye kursdatoer når de er klare 🙂

Hilsen fra meg 🙂

banner_beauty_billettsalg