HAMELTEN STAR – prøveeksamen

Idag er det mange sommerfugler i magene hos noen av Freds elever.
Tre av de har prøveeksamen, noe som er heeeelt frivillig, men noe de ønsket å ha.
Elevene får idag en vurdering på hvordan de ligger an, dvs. hvor mange stjerner de ligger an til å få på eksamen, selvfølgelig basert på de evnene de klare å vise til idag. Etter prøveeksamen er det øving som skal til frem mot eksamen i oktober.

HAMELTEN STAR prøveeksamen

En av Freds elvever fikk nettopp beskjed om at hvis hun ikke så hvilke forbedringer som kunne gjøres på modellens bryn, kunne hun heller ikke få maks poeng på den aktuelle modellen. Nå kommer det morsomme, eller skal vi si grusomme, skumle eller for deg som kunde av fremtidige HAMELTEN STARS; det fantastiskse!! Det var 3 hår, TRE HÅR!!! hun ikke hadde jobbet optimalt med og som derfor trakk ned hennes prestasjon. Da snakker vi perfeksjon! Ja, Fred er streng. Men det er til det beste for både elever og kunder 🙂 🙂

De tre som har prøveeksamen idag er Iverna Veidahl fra Rygge, Camilla Grøndahl fra Ski hud og fotklinikk og Gina Helgesen fra Studio Marichen i Skien.

Om noen uker starter nye studenter som gjennom mange måneder skal lære seg å jobbe profesjonellt med bryn.

Ha en fin søndag!

banner_beauty_billettsalg